• slide1
    THE SLIEVE RUSSELL HOTEL

S & A were appointed to renovate, transform and modernise the lobby area and function rooms of the Slieve Russel Hotel.

We created a magnificent new arrivals area that lead to the function room, Shannon suite, Erne suite and the Woodlands suite.

New ceilings, heating and ventilation was installed, new wiring system, new lift and toilet area, all were upgraded. In the function room exquisite carets were fitted and chandeliers that adorn the ceilings generating a warm inviting atmosphere with new LED lighting cascading from the ceilings which can be changed in colour to match themes and moods of the function, on the day or night, at any time, courtesy of a touch screen.

The renovation was a significant investment for the hotel and we were glad to be part of it. The projects time schedule was for six weeks and we had it completed in 5 weeks.